Iespēja iegūt budžeta vietas studijām Vidzemes augstskolā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.va.lv

Vidzemes augstskola (ViA) aicina vidusskolēnus līdz 27. martam pieteikties pētniecisko darbu konkursam. Piecu labāko darbu autori iegūs budžeta vietu studijām ViA koledžas vai bakalaura līmeņa programmās, portālu «Apollo» informēja Liene Ločmele, Vidzemes augstskolas Komunikācijas daļas vadītāja.

Konkursam var iesniegt individuāli izstrādātus pētījumus par problemātiku šādās jomās: politoloģija, Eiropas Savienības jautājumi, socioloģija, vēsture, kultūrvēsture, filozofija, psiholoģija, komunikācija, sabiedriskās attiecības, reklāma, žurnālistika, mediji, uzņēmējdarbība, ekonomika, mārketings, tūrisms, daba, kultūras vēsture, tūrisma maršruti, datorprogrammatūra, globālais tīmeklis, arī datorvīrusi, videokonferences, e-produkti un pakalpojumi.

Izraudzītajai darba tēmai jāpaplašina konkursa dalībnieku zināšanas un izpratne par kādu no minētajām zināšanu jomām. Darba tematam jābūt saistītam ar kādu mūsdienu sabiedrībā aktuālu problēmu.

Darbu izvērtēšana notiks piecās sekcijās: politoloģijas, komunikācijas, biznesa vadības, tūrisma organizācijas un vadības un informācijas tehnoloģiju sekcijā. Ja laureāts ir 11. klases skolēns, tiek rezervēta iespēja sākt studijas par budžeta līdzekļiem nākamajā akadēmiskajā gadā.

Konkursu ViA rīko kopš 2004. gada, lai veicinātu vidusskolēnu zināšanas pētniecisko darbu izstrādē un attīstītu vidusskolu skolotāju iemaņas akadēmiskiem standartiem atbilstīgu pētniecisko darbu vadīšanā, kā arī iepazīstinātu vidusskolēnus ar augstskolas vidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu