Vēl martā var pieteikties bakalaura un maģistra līmeņa studijām ārvalstīs

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Vēl martā ir iespēja pieteikties bakalaura un maģistra līmeņa studijām ārvalstīs, izvēloties sevi interesējošo augstskolu no vairāk nekā 600 studiju programmām deviņās pasaules valstīs.

www.dreamfoundation.eu

Kā stāsta «Dream Foundation» pārstāve Latvijā Agate Zīverte, jaunieši vēl var paspēt pietiekties studijām 2009/2010. mācību gadā. Lielākajai daļai bakalaura programmu pieteikšanās termiņš ir marta vidus, tāpēc vajag pasteigties. Aprīlī un maijā savukārt termiņš ir maģistra studiju pieteikumiem.

Globalizācijas ēras laikmetā uzņēmumi ļoti novērtē starptautisko pieredzi. «Mazāk nekā 5% cilvēku savas dzīves laikā ir studējuši ārvalstīs. Tajā pašā laikā pasaulē turpinās globalizācijas procesi. Uzņēmumi no dažādiem pasaules reģioniem investē citās valstīs, veidojot vajadzību pēc cilvēkiem, kas ir spējīgi strādāt dažādās kultūrās. Skatoties ar darba devēja acīm, cilvēks, kas ir studējis ārvalstīs, ir patstāvīgs, motivēts, atvērts izaicinājumiem, spējīgs risināt dažādas problēmas un situācijas. Pieredze, dzīvojot un studējot citā valstī, iepazīstot citas kultūras un iemācoties jaunu valodu, var dot nozīmīgas priekšrocības iegūt sapņu darbu,» stāsta Agate Zīverte.

www.dreamfoundation.eu

«Studijas ārzemēs ir vienreizīga iespēja izvest Latviju uz pasauli, lai pēc tam atvestu pasauli uz mājām!» saka Natālija Mickeviča, Amsterdamas universitātes studente.

«Dream Foundation» ir Eiropas līmeņa bezpeļņas organizācija, kuras galvenā darbības sfēra ir radīt iespējas, sniedzot informāciju un atbalstu studijām ārzemēs. Ar «Dream Foundation» iespējams pieteikties gandrīz divdesmit augstskolās un universitātēs, kas piedāvā augstāko izglītību septiņās Eiropas Savienības dalībvalstīs, kā arī Kanādā un Brazīlijā. Augstskolas piedāvā vairāk nekā 600 studiju programmas angļu valodā.

www.dreamfoundation.eu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu