Mākslas terapija

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mums visapkārt ir ļoti daudz cilvēku, kuri saskaras ar ciešanām, un nav apmierināti ar pašreizējām verbālās ārstēšanas metodēm.

Visiem tiem iesakām izlasīt Ainas Ozoliņas Nucho un Māras Vidneres grāmatu «Mākslas terapija: psihokibernētiskais modelis.» Šī grāmata palīdzēs ikvienam izzināt un izprast sevi- jo mums visapkārt ir pārmaiņas, bet kurš ir tas pareizais ceļš uz panākumiem...

Psihokibernētiskais modelis mākslas terapijā ir jauns palīdzības modelis, kas ietver cilvēka izziņu, pamatojoties uz smadzeņu darbību, kā arī ietver sevī pašieprogrammēšanu. Grāmatā aprakstīta gan teorija, gan praktiskie terapijas piemēri. Grāmata noderēs ikvienam, kas nav apmierināts ar sevi, un ir gatavs pārmaiņām, kā arī garīgās veselības speciākistiem, ārstiem, sociālajiem darbiniekiem, pedagogiem, studentiem un citiem interesentiem.

Grāmatu izdevusi SIA «Izdevniecība RaKa», 242 lpp.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu