Liepājas mākslas vidusskola maina nosaukumu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LR Kultūras ministrija ir akceptējusi Liepājas mākslas vidusskolas lūgumu mainīt skolas nosaukumu uz Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu. Nosaukuma maiņa bija nepieciešama, jo skolā ir notikusi izglītības programmu aktualizācija un desmit skolā realizētajās mācību programmās absolventiem tiek piešķirta kvalifikācija «dizaina speciālists».

Kultūras ministrija akceptējusi Liepājas mākslas vidusskolas lūgumu un, pamatojoties uz Izglītības likuma 22. panta pirmo daļu, Profesionālās izglītības likuma 1.5. panta pirmo daļu, 16. panta otro daļu, kā arī pārējas noteikumu 4. punktu, mainījusi mācību iestādes nosaukumu uz «Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola». Apstiprināts arī skolas jaunais nolikums.

Saskaņā ar apstiprinātajām izmaiņām, spēku zaudējis Kultūras ministrijas rīkojums Nr. 6-1-163 «Par Liepājas mākslas vidusskolas nolikumu».

www.lmv.lv

2013. gada 18. maijā no pulksten 10:00 līdz 14:00 un 8. jūnijā no pulksten 10:00 līdz 16:00 Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola organizē Atvērto durvju dienu, aicinot ikvienu interesentu klātienē iepazīties ar apgūstamajām prasmēm un mācību priekšmetu saturu.

2013. gadā iestājeksāmeni Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā notiks 9. un 10. jūlijā. Dokumentus pieņem no 17. jūnija līdz 8. jūlijam katru darba dienu no pulksten 10:00 līdz 16:00 skolas bibliotēkā Alejas ielā 18, 2.stāvā.

www.facebook.com/liepajasmakslasvidusskola

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu