Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātei – 30

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte 23.novembrī atzīmēs 30 gadu jubileju. Svinības sāksies plkst. 15.00 ar sarīkojumu LU Lielajā aulā, Raiņa bulv. 19, kur pulcēsies LU darbinieki, studenti, absolventi un viesi.

Jubileja turpināsies fakultātes telpās Jūrmalas gatvē 74/76 plkst.19, kur uz salidojumu aicināti arī bijušie fakultātes darbinieki.

Svinīgo daļu Lielajā aulā atklās LU rektors profesors Mārcis Auziņš, kā arī piedalīsies bijušie fakultātes dekāni, profesors Oskars Zīds, kurš pašlaik ir Baltijas Starptautiskās akadēmijas rektors, kā arī profesors Andris Kangro, pašreizējais LU Mācību prorektors.

Svinīgo pasākumu vadīs Valdis Melderis, radio Skonto radio programmu vadītājs un arī fakultātes Psiholoģijas skolotāja studiju programmas absolvents.

Muzikālos sveicienus izpildīs gan fakultātes koris «Latve», diriģente Ilze Feldmane, ērģelnieks Tālivaldis Deksnis, LU TAD «Dancis» vīru grupa un citi sveicēji.

Salidojumā būs iespējams apmeklēt vairākas izstādes, noskatīties videomateriālus par fakultātes vēsturi. Izstādes iepazīstinās ar nozīmīgākajiem notikumiem fakultātes dibināšanas vēsturē no pirmsākumiem līdz mūsu dienām, kas ietekmējuši fakultātes veidošanos par izglītības un zināšanu centru.

Darbosies fakultātes kafejnīca, fakultātes «baseinā» DJ un dejas.

Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes kolektīvs aicina un gaida savus kolēģus, absolventus uz salidojumu, lai tikšanās un atkalredzēšanās prieks virmotu ikvienā fakultātes telpā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu