Informācijas diena Liepājas Universitātē

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. aprīlī plkst. 11:00 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā ielā 14, notiks Informācijas diena, kurā būs iespējams iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu un saņemt atbildes uz dažādiem jautājumiem par studiju saturu un procesu.

No plkst. 10:00 pirmā stāva foajē notiks reģistrēšanās, bet no plkst. 11:00 līdz 13:00 LiepU aktu zālē (4. stāvā) notiks informatīvs pasākums, kurā paredzētas dažās aktivitātes: būs iespēja tikties ar LiepU trīs fakultāšu – Dabas un sociālo zinātņu fakultātes, Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes un Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekānēm, studiju programmu direktoriem un studentiem, lai varētu iegūtu izvērstu informāciju par tām studiju programmām, kas interesē visvairāk. Informācijas dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar studentu radošajiem darbiem un pieredzi Erasmus mobilitātes programmā, ar ārpusstudiju iespējām Studentu padomes pārstāvju stāstījumā.

Uz individuāliem jautājumiem par studiju maksām, kredītiem un stipendijām atbildēs LiepU Studiju daļas darbinieki, LiepU karjeras konsultante palīdzēs apzināties vēlmju un interešu atbilstību izvēlētajai studiju programmai un iecerētajai profesijai. Būs iespēja uzzināt visu par mūžizglītības iespējām – interešu izglītību un pedagogu profesionālās pilnveides tālākizglītību.

No plkst. 11:30 Informācijas dienas dalībnieki varēs piedalīties orientēšanās spēlē, lai iepazītu universitātes studiju un sadzīves vidi (veiksmīgākie spēles dalībnieki saņems dažādas pārsteiguma balvas).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu