18 stundas pirms nāves krūts vēža paciente ar mīļoto salaulājas slimnīcā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī Hetere Mošere cīnījās ar krūts vēzi, tas neatturēja viņas mīļoto vīrieti Deividu no precībām. Abi apprecējās 2017. gada 22. decembrī, tomēr 18 stundas vēlāk Hetere devās mūžībā.

Hetere Mošere neilgi pirms nāves piepildīja vienu no saviem dzīves sapņiem. Viņa ar mīļoto vīrieti apprecējās baltā kāzu kleitā un ar skābekļa masku uz sejas. Nākamajā dienā viņa devās mūžībā.

Pāris iepazinās 2015. gadā, apmeklējot dejošanas nodarbības. 2016. gada 23. decembrī Deivids nolēma bildināt mīļoto sievieti, taču tajā pašā dienā abi uzzināja Heteres slimības diagnozi.

Neskatoties uz veselības problēmām, Deivids nolēma būt blakus savai mīļotajai sievietei. Hetere pārcieta ķīmijterapiju un vairākas operācijas, tomēr vēzis neatkāpās un veselība neuzlabojās.

Pāris nolēma, ka precēsies 2017. gada 30. decembrī, tomēr ārsti ieteica kāzu datumu pārcelt dažas dienas agrāk. Kāzu dienā ar viņiem kopā bija draugi un tuvinieki, ceremonija norisinājās slimnīcas kapelā.

Deivids medijam «ABC News» atklāja, ka daži no viņa sievas pēdējiem vārdiem bija kāzu solījumi: «Tas bija vienkārši sirreāli, jo man ar viņu vajadzēja apmainīties solījumiem, taču te nu es esmu un atvados no viņas.»

Heteres bēres norisinājās astoņas dienas vēlāk - sākotnēji plānotajā kāzu datumā.

Sociālajā vietnē «Instagram» kāzu fotogrāfe dalījusies arī ar fotogrāfijām, kurās Hetere redzama pēdējās dzīves stundās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu