Foto: Modes pasauli pārsteidz 8 gadus vecā Sniegbaltīte no Sibīrijas

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/vadim_rufov/

Astoņus gadus vecā Narjana no Sibīrijas sajūsminājusi modeļu aģentūras visā pasaulē. Meitene sava neparastā izskata dēļ tiek dēvēta arī par Sniegbaltīti.

Narjana ieguvusi Sniegbaltītes iesauku, pateicoties savai neparastajai ārienei. Viņa dzīvo Sibīrijā un ir vienīgā no visas ģimenes, kas slimo ar albīnismu.

«Viņa ir pati neparastākā persona, kuru esmu satikusi,» sacījis fotogrāfs Vadims Rusovs, kurš uzņēmis vairākus attēlus ar Narjanu.

Lai arī meitene šobrīd ir saņēmusi ļoti daudz dažādus piedāvājumus no modeļu aģentūrām, viņas mamma nevēlas, lai meita tik agrā vecumā uzsāktu modeles karjeru.

«Mums jau ir bijuši daudzi piedāvājumi no modeļu un reklāmas aģentūrām, taču nevēlos, lai viņa jau strādātu,» sacījusi mamma. «Kad viņa izaugs, viņa pati varēs izvēlēties, kas viņa vēlas būt.»

Lai arī pati Narjana šobrīd uzskata, ka nākotnē būs modele, pagaidām viņa dzīvo pavisam normālas meitenes dzīvi. Brīvajā laikā viņa dejo un zīmē.

Albīnisms ir slimība, kurai raksturīgs pigmenta melanīna trūkums matos, acīs, ādā.

 

Здесь она такая нежная, как цветок

A post shared by @vadim_rufov on

 

Два океана. С самого начала у меня не было никакого желания фотографировать её в детском образе. Пускай так детские фотографы фотографируют? На удивление она меня поняла сразу и мы сделали много красивых фотографий. @lenevalena уникальный ребёнок. Таких очень мало. Немного сложновато было, так как глазки у неё очень чувствительные к свету. Но она большая молодец, сделала всё так, как надо✊? #якутяночка #нарияна #альбинос #красавица

A post shared by @vadim_rufov on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu