Saimnieces triki: baltās zoles, kuras vairs nav baltas, - kā notīrīt?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ziema vai vasara, darbs vai balle, bet bez apaviem neiztiekam. Biežāk gan vīrieši un bērni, bet pēdējā laikā arī sievietes nēsā sportiskus apavus ar baltu gumijas zoli. Uz tiem, protams, iedarbojas visi ārējie faktori, tostarp laikapstākļi un pat nēsātāja iešanas stils. Dubļi, noberzumi un švīkas ir tie, no kā nākas tikt vaļā. Šodien izmēģinājām, vai interneta resursos atrastie ieteikumi ir iedarbīgi, mēģinot tikt pie skaisti baltām apavu zolēm.

Svarīgākais, kas nepieciešams, būs roku dezinfikators un vates plāksnītes.

Samitrina vati ar dezinfikatoru un cītīgi noberž baltās zoles. Rezultāts noteikti ir labāks, nekā tīrot vienkārši ar ūdeni. Ja tomēr vēl palikušas tumšas švīkas, nedaudz, bet ne pilnībā, var palīdzēt dzēšgumija.

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Lai labāk izskatītos ne tikai zoles, bet arī paši apavi, mīkstākas ādas virsmu noslaukām ar mitru lupatiņu vai dvielīti, pēc tam pārklājam ar materiālam atbilstošu, mīkstinošu un kopjošu līdzekli, šajā gadījumā vasku. Šo pašu vasku klājam arī uz cietākas ādas virmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu