«Snoop Dogg» aizturēts par narkotiku glabāšanu (24)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ceturtdienas rītā lidostā Oslo par marihuānas glabāšanu sodīts amerikāņu reperis «Snoop Dogg», kurš dziesmās bieži piemin apreibinošo vielu, ziņo raidījums «E! News».

Muitas darbinieku atklājums bijis «nejaušs», Norvēģijas laikrakstam «Verdens Gang» pavēstīja muitas pārstāvis. «Viens no muitas suņiem tika ielaists ierašanās zālē un acumirklī norādīja uz repa zvaigzni,» teikts avīzē.

«Snoop Dogg» esot pakļāvies muitnieku rīkojumiem. «Viņam nepiemita primadonnas cienīgi untumi,» laikrakstam atzina muitas ierēdņi.

Pie repera tika atrasti astoņi grami marihuānas. Norvēģijas likumos paredzētais sods par līdz 15 gramu apreibinošās vielas glabāšanu ir 5000 kronu (466 lati), norāda «E! News».

Muitas darbinieki piemēroja mūziķim vēl 52 000 kronu (4846 latu) sodu par pārāk lielas naudas summas glabāšanu, nedeklarējot to muitā. Viņam līdzi bija par aptuveni 7000 dolāriem (3930 latiem) vairāk, nekā atļauts Norvēģijas likumdošanā, vēsta laikraksts «New York Daily News».

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu