Aicina ziedot autiņbiksītes sociālā aprūpes centra bērniņiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sxc.hu/carin

Apvienojoties vairākiem entuziastiem sociālajā tīklā Twitter, aizsākusies akcija, kuras mērķis ir vākt līdzekļus Rīgas sociālā aprūpes centra bērnu un zīdaiņu nodaļai tik vajadzīgo autiņbiksīšu iegādei. Akcijā aktīvi iesaistās cilvēki, ziedojot gan autiņbiksītes un mantas, gan naudu. Centram nepieciešamo mantu sarakstu, kā arī informāciju par to, kā iespējams pievienoties kustībai, var atrast akcijas mājaslapā.

“Šajā centrā nonāk pavisam mazi bērniņi bārenīši, turklāt visbiežāk tie ir dzīvu vecāku bāreņi no nelabvēlīgām ģimenēm vai arī smagi slimi bērni, kam nepieciešama īpaša aprūpe. Pamata vajadzīgās lietas centram ir, tomēr, kā jau varat iedomāties, autiņi tērējas uz urrā. No manas individuālās ieceres viņiem uzdāvināt kādu autiņbiksīšu paku, pateicoties atsaucīgiem cilvēkiem, ir izveidojusies vesela kustība. Cilvēki ziedo naudu, mantas, un pa visiem kopā ir izdevies sagādāt arī katrai bērnu grupiņai mūzikas atskaņotāju, lai mazie svētkos var klausīties Ziemassvētku dziesmas. Paldies visiem, kas jau ir iesaistījušies,” komentē akcijas iniciatore Zane Bojāre.

Pašlaik jau savākti vairāk nekā 200 latu. Uz centru ik dienu dodas kāds individuāls ziedotājs, nesot autiņbiksīšu pakas vai arī kādas no vajadzīgajām mantām. Ziedotāju un atbalstītāju sarakstu, kā arī savākto mantu sarakstu un saziedotās naudas summas var atrast: http://palidzesim.info/

Par pašu akciju: no viena nevainīga tvīta radusies pozitīva lavīna. Mūsu mērķis ir palīdzēt! Tā vienkārši un cilvēcīgi.

Ziedojumus autiņbiksītēm vāksim līdz 2012. gada 1. janvārim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu