No 1.marta līdz 1.maijam Rīgā notiks «Jogas otrdienas»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Par godu savai 1 gada pastāvēšanas jubilejai Apzināta Dzīvesveida Ceļvedis, YOGI.lv organizē akciju «Jogas otrdienas», kuras laikā aicina ikvienu interesentu iepazīt dažādus jogas veidus un to skolotājus.

Laikā, kad liela sabiedrības daļa cieš no pārslodzes, stresa, izdegšanas un pārāk liela informācijas piesātinājuma, arvien populārākas kļūst joga un meditācija. Attiecīgi lielāks kļūst arī piedāvājums. Parādās jauni jogas atzari, jauni jogas skolotāji un atveras jaunas jogas studijas. Cilvēkiem nereti rodas jautājums: kā gan zināt, kuras jogas nodarbības ir vispiemērotākās tieši man? Kā atrast savu skolotāju? Kā un kur iegūt informāciju par to visu? Kā neapjukt lielajā piedāvājumu klāstā? Pēc kādiem kritērijiem izvēlēties jogas nodarbības, jogas centru un jogas skolotāju?

Pasākuma organizatore, portāla YOGI.lv veidotāja Kristīne Somere atklāj, ka projekta «JOGAS OTRDIENAS 2015» mērķis ir iepazīstināt interesentus ar dažādiem jogas veidiem un šo jogas veidu skolotājiem, sniedzot ikvienam iespēju apmeklēt atklātās jogas nodarbības, lai iepazītos ar jogas veidu plašo dažādību. «Mūsu mērķis ir sniegt cilvēkiem iespēju atnākt, iepazīties, uzzināt un izmēģināt. Deviņu nedēļu garumā katru otrdienas vakaru notiks viena atklātā jogas nodarbība, kas būs veltīta kādam konkrētam jogas veidam. Ko nozīmē atklātā nodarbība? Tas nozīmē to, ka nodarbības laikā būs iespēja ne tikai izkustēties, bet arī uzzināt ko vairāk tieši par konkrēto jogas veidu un iepazīties arī ar citiem šā jogas veida skolotājiem. Tāpēc mēs īpaši aicinām nodarbībās piedalīties arī citus konkrētā jogas veida skolotājus.»

Pasākuma organizators un YOGI.lv dibinātājs Rolands Bleks atklāj: ««Jogas dienas» ir veids, kā mēs vēlamies iedrošināt cilvēkus iepazīt jogu, kā arī veicināt savstarpēju komunikāciju starp dažādu jogas skolu un virzienu praktizētājiem. Būtībā pozitīvā, draudzīgā gaisotnē rast vienojošo.»

«Jogas otrdienas» atklās ar Hatha jogas nodarbību, kuru vadīs Anna Jakšpētere no jogas studijas URBAN YOGA. Tāpat būs iespēja iepazīties ar Akro jogu, kuru pasniegs Ilze Dzenovska un Ilze Jēče no studijas JOGA PA SAULEI; Aštanga jogu vadīs Petra Pakārkle no jogas studijas VINYASA; Ajengāra jogu vadīs Tamāra Bujānova no jogas skolas ANAHATA, Yin jogu vadīs Vineta Klotiņa no LABO SAJŪTU LABORATORIJAS; Yantra jogu (Tibetas jogu) vadīs Artūrs Gesari; Vinjasa plūsmas jogu angļu valodā vadīs Lisa Biffin no LABO SAJŪTU LABORATORIJAS; Etno jogu vadīs Kristīne Kutuzova no jogas studijas AURA JOGA, bet pasākumu noslēgs īpaša Kundalini jogas nodarbība ar dažādiem mūzikas instrumentiem, kuru vadīs Laura Vanaga Mickeviča no jogas telpas SAVITRIJI un Evija Blūmentāle no jogas centra KUNDAL.

Visas nodarbības notiks Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā, Valdemāra ielā 1, plkst. 19:00-21:00.

Ieeja nodarbībās par ziedojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu