Vīriešu seksīgāko profesiju top 10 (72)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itāliešu sociologi sieviešu vidū veikuši aptauju, lai noskaidrotu, kāda ir visseksīgākā vīriešu profesija. Interesanti, ka augstākās vietas tika vīriešiem formastērpos.

Aptaujātas tika 1000 sievietes vecumā no 25 līdz 55 gadiem. Kā atklāja pētījuma rezultāti, sievietēm visseksīgākā vīriešu profesija šķiet tiesībsargājošās institūcijās. 34% sieviešu nobalsoja par policista profesiju kā seksīgāko no visām. Psihologi to izskaidro - policisti gandrīz vienmēr ir lieliskas fiziskās formas īpašnieki, kā arī viņu formastērpi, kuri visbiežāk ir tumši zili vai pelēki, asociējas ar sava veida drošību, līdzsvarotību un mieru. Interesanti, ka kailāko profesiju pārstāvji – glābēji vai striptīza dejotāji - tomēr neieņēma augstāko vietu aptaujā, bet inteliģentākās profesijas pārstāvis advokāts ierindojās pēdējā vietā.

Vīriešu desmit seksīgākās profesijas

1. Policisti. 2. Armijnieki. 3. Piloti. 4. Glābēji. 5. Bārmeņi. 6 .Jūrnieki. 7. Ārsti. 8. Pavāri. 9. Celtnieki/mūrnieki. 10. Advokāti.

Komentāri (72)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu