Labākās zāles grūtniecēm – sperma (85)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ilgiem pētījumiem speciālisti secinājuši, ka sperma ir ārkārtīgi veselīga — īpaši tām sievietēm, kas gaida bērnu.

Par spermas labajām īpašībām un ietekmi uz organismu jau sen diskutē seksologi, taču tikai nesen Kalifornijas medicīniskā institūta zinātnieki pielikuši punktu šim jautājumam. Proti, topošajām māmiņām, lai grūtniecība noritētu viegli un bez sarežģījumiem, vienkārši esot nepieciešams regulāri nodarboties ar seksu. Īpaši — ar regulāru orālo seksu. Pēc gadu ilgušiem pētījumiem noskaidrots, ka grūtniecēm sekss spēj sniegt ne tikai baudu, bet arī labumu. Vienīgais nosacījums — pēc seksa spermai jāpaliek sievietes ķermenī. Vīrieša ģenētiskais materiāls ne tikai normalizē grūtnieces hormonālo balansu, bet sperma arī darbojas kā dabisks antidepresants, atbrīvojot no pirmsdzemdību depresijas, kas moka daudzas sievietes.

Alberts Kinsijs, kura vadībā notika šis pētījums, stāsta: "Mēs noskaidrojām, ka vīrieša spermā ir īpaši ķīmiski savienojumi, kas sniedz sievietei labsajūtu — neatkarīgi no tā, cik kvalitatīvs bijis sekss." Citiem vārdiem sakot, vīrietim nav īpaši jāpiepūlas, lai apmierinātu savu partneri, topošo māmiņu — galvenais, lai sperma nonāk sievietē. "Vislabāk šim nolūkam der orālais sekss, kas garantēti nenodarīs nekādu ļaunumu gaidāmajam bērnam, īpaši grūtniecības pēdējās nedēļās vai pat dienās. Šādā veidā sperma kalpo kā savdabīgs homeopātisks līdzeklis," uzsver Kinsijs.

Tagad amerikāņu ginekologi savām pacientēm līdztekus ieteikumam par veselīgu uzturu iesaka noteikti uzņemt regulāras svaigas spermas porcijas. Amerikāņu vīrieši ir laimīgi — savulaik feminisma ideju pārņemtās sievietes grūtniecības laikā viņus nelaida pat pistoles šāviena attālumā.

Komentāri (85)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu