Popzvaigzne Britnija Spīrsa piedāvā nakts veļas sēriju (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa (Britney Spears) paziņojusi, ka sadarbībā ar mazumtirdzniecības partneri CHANGE Lingerie, kas ir vadošais veļas uzņēmums ar vairāk nekā 180 veikaliem visā pasaulē, laidīs klajā nakts veļas sēriju The Intimate Britney Spears. Kolekcijas atklāšana ar Britnijas piedalīšanos paredzēta 9.septembrī, ekskluzīvā pasākumā, kas norisināsies Ņujorkā Modes nedēļas ietvaros. Latvijā jaunā kolekcija būs nopērkama septembra beigās.

The Intimate Britney Spears

Britnija Spīrsa ir viena no provokatīvākajām māksliniecēm, kuras pēdējo divdesmit gadu laikā iekarojušas savu vietu uz mūzikas skatuves; ikonas statusu viņai ļāvušas iegūt dažas no valdzinošākajām un pavedinošākajām performancēm mūzikas vēsturē, izlaužot ceļu moderno sieviešu iespējām un rādot viņu spēku. Viena no izklaides nozares līderēm, kurai izdevies pārdot gandrīz 100 miljonus ierakstu visā pasaulē, Spīrsa iemieso dzīvē savu vīziju par greznu nakts veļu ar rotaļīgiem elementiem, kas ikvienai sievietei liks justies skaistai. Pēc izpārdotām pasaules turnejām un fanu izklaidēšanas vakaru pēc vakara Spīrsa turpina paust pašapziņas un stila vēstījumu, piedāvājot desmit romantiskas sērijas ar The Intimate.

The Intimate Britney Spears piedāvā sievišķīgus veļas komplektus,

klasikas iedvesmotas korsetes un kimono, kā arī tērpus atpūtas brīžiem,

piemēram, džersija kreklus, šortus un bikses. Kolekciju raksturo smalki veidotas plecu lencītes un satriecoši rotājumi, ko papildina aptamborētas malas, atlasa lentes un mežģīņu apdare.

«Ikvienai sievietei jājūtas pārliecinoši un skaisti jebkurā tērpā, ko viņa valkā. Mana vīzija par The Intimate Britney Spears ir radīt apģērbus, kas būtu seksīgi, grezni, bet vienlaikus arī ērti. Ar lielu prieku piedāvāju šo kolekciju, jo jūtu, ka šo mērķi esam sasnieguši,» stāsta Spīrsa.

Kolekcija izstaro juteklisku greznību un pārspēj konkurentus, piedāvājot krūšturu bļodiņu izmērus no A līdz J, tādējādi tie ideāli derēs gandrīz jebkuram auguma tipam. Produkti tiek piedāvāti par pieejamām cenām, no 17 līdz 79 EUR.

Par The Intimate Britney Spears

The Intimate Britney Spears ir globāla kvalitatīvas naktsveļas sērija, kuras idejas un dizainu radījusi popa ikona Britnija Spīrsa sadarbībā ar CHANGE Lingerie. Kolekcija piedāvā pirmklasīgu veļas komplektu, korsešu, kimono un naktskreklu izlasi, ko papildina garderobes pamatelementi, bikses un nakts veļa no džersija, lai sieviete justos un izskatītos lieliski katru nakti.

Eiropā kolekcija parādīsies 26.09.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu