Cik ilgi vīrietis var iztikt bez seksa?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Seksologi uzskata, ka sievietes bez seksa var iztikt ilgāk nekā vīrieši. Vīriešu pacietības robeža parasti ir trešās nedēļas beigas. Sievietes izturība parasti ilgst divus mēnešus. Cilvēka seksuālās aktivitātes pakāpe ir tā, kas nosaka seksa trūkuma izpausmes - neapmierinātību, aizkaitinātību, nepamatotus dusmu uzplaiksnījumus.

Vīriešu seksuālās neapmierinātības izpausmes ir mazāk pamanāmas nekā sieviešu. Sievietes esot emocionālākas, tāpēc viņu neapmierinātības izpausmes ir pamanāmākas, domā seksologi.

Vīriešu seksuālā aktivitāte ļoti atšķiras dažādos vecumos, protams, arī attieksme pret seksu ir atšķirīga. 20 gados testosterona līmenis liek vīriešiem nodarboties ar seksu cik iespējams bieži.

Trīsdesmitgadnieki nav tik ļoti ieciklējušies uz seksu, šajā vecumā prioritātes ir ģimene, darbs un karjera.

No četrdesmitgadnieku krīzes neizbēgt: lai gan fizioloģiski vīrietis neatšķiras no trīsdesmitgadnieka, tomēr psiholoģiskās atšķirības ir ievērojamas. Šajā vecumā vīrietis īpašu uzmanību pievērš fiziskajām aktivitātēm, rūpēm par veselību.

Vislielākais bieds šajā laikā - prostatīts un seksuālā disfunkcija. Tieši šajā laikā vīrieši kļūst par iejūtīgākajiem un maigākajiem mīlniekiem, kuri domā par seksa kvalitāti, ne kvantitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu