Kāpēc Ugg zābaki vairs nav modē? (218)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl nesen Ugg tipa zābaki bija spēcīgs modes pasaules trends, taču šosezon tie ir izkrituši no aprites, uzsver modes pasaules pārzinātāji. Kāpēc tā?

Austrālijā radītie Ugg zābaki bija viens no pēdējiem modes kliedzieniem pasaulē. Australian Ugg zābakus bija iecienījuši daudzi cilvēki, arī dažādas slavenības, un visi kā viens atzina Ugg Boots reklāmas saukli: «Tu nekad nevēlēsies tos novilkt!»

Apstrādājot aitādas uggus, zābaki kļūst it kā par mikrotermosu: tajos nav auksti ziemā un nav karsti vasarā, tiesa, lai saglabātu ideālu termoregulāciju, uggus vajag valkāt basās kājās!

Taču Ugg pieprasījums ir krities par 31%, kas nozīmē, ka šie zābaciņi šosezon vairs nebūs aktuāli, lai cik ērti tie būtu! Vēl viens negatīvs zābaku aspekts - eksperti atzīst, ka tādi

zābaki var kaitēt arī kāju veselībai.

Viss slēpjas faktā, ka šie zābaki neskaitās ortopēdiski, to dizains nekādi nespēj pasargāt kāju no traumas un netur stabili papēdi. Un trešais aspekts -

vīriešiem šie apavi nepatīk, liekot domāt par zemledus makšķerēšanu, nevis seksīgu sievieti.


Komentāri (218)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu