Pluss size modele - apetelīgi vai bezgaumīgi?...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://instagram.com/tessholliday

Nebijis notikums modes pasaulē laikā, kad ir pieprasītas kārnas un ļoti kārnas modeles, - parakstīts pirmais nopietnais līgums modes pasaulē ar lielizmēra modeli.

Tesa Munstere (Tess Holliday) ir 29 gadus veca sieviete, kura valkā 22. izmēra apģērbu, viņa parakstījusi līgumu ar modeļu aģentūru «MiLK Management».

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Par modeles karjeru viņa sapņojusi jau sen. Kad vēl bijusi skolniece, 15 gadu vecumā vēlējusies pievērsties lielizmēra modeles karjerai, bet viņai atbildēts, ka modeles profesijai viņa ir pārāk maza (1,67) un pārāk apaļa.

Foto: http://instagram.com/tessholliday

Tomēr viņas modeles karjera izvērsās veiksmīgi. Tagad Tesa ir piedalījusies dažādos apģērbu un kosmētikas reklamēšanas projektos. Viņa saka, ka modeles darbs ir cēlis viņas pašapziņu, viņa ir labāka mamma savam deviņus gadus vecajam dēlam. Tesa aicina visus neuztraukties un būt apmierinātiem ar to, ko daba devusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu