ASV viltus plastiskā ķirurģe sievietei injicējusi cementu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikas Savienotajās Valstīs arestēta kāda sieviete, kura, izliekoties par plastisko ķirurģi, klientei "plastisko procedūru" laikā injicējusi cementa, minerāleļļas un tukšu riepu noslēgšanas šķidruma maisījumu, ziņo "Fox News".

Uz pēdām viltus ārstei policija nāca, kad pie tiesībsargiem pēc palīdzības vērsās kāda sieviete. Viņa stāstīja, ka vēlējusies strādāt naktsklubā un par lētu naudu meklējusi iespējas padarīt sava ķermeņa aprises izteiksmīgākas, taču kļuvusi par upuri kādai viltvārdei.

Par aptuveni 700 ASV dolāru lielu samaksu viņai 2010.gada maijā sēžamvietā veica vairākas injekcijas. Pēc kāda laika sievietei radās veselības problēmas un smagas saindēšanās dēļ viņa nonāca tuvu nāvei.

Policijas darbinieki viltus ārsti uzmeklēja, un atklājās šausminoša patiesība, ka klientei sēžamvietā medicīnisku preparātu vietā injicēts cementa, minerāleļļas un tukšu riepu noslēgšanas šķīduma maisījums. Turklāt "ārste", kurai veikta dzimuma maiņas operācija un kas sākotnēji bijusi vīrietis, šokējošos eksperimentus sākotnēji bija veikusi arī pati ar sevi, nedabiski un pārspīlēti pārveidojot savus sejas vaibstus - lūpas un acis, kā arī sēžamvietu.

Nelikumīgo procedūru veicējai tagad izvirzītas apsūdzības medicīnas praktizēšanā bez licences, nodarot nopietnus ķermeņa bojājumus. Policija pagaidām atturas atklāt, vai viņai bijuši vēl kādi upuri.

"Mediķe" tika arestēta jau pagājušajā gadā, taču vēlāk pret galvojumu no apcietinājuma atbrīvota. Pēc ilgstošas izvairīšanās no policijas viņa arestēta tikai tagad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu