Īrijā notiesāts latvietis - saderināšanās gredzenu zaglis (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/jdickert

Pagājušajā nedēļā Tralē apgabaltiesā noslēdzās tiesas prāva, kurā par juvelierveikala apzagšanu tika notiesāts Latvijas pilsonis Linards Jegorovs, raksta «Baltic Ireland».

2013. gada 5. novembrī apsūdzētais iegāja «Billy Nolan Jewellers» veikalā un palūdza viņam parādīt saderināšanās gredzenus.

Izrauj pārdevējam no rokām gredzenu paplāti

Kad veikala darbinieks izņēma paplāti ar 14 briljanta gredzeniem, kuru kopējā vērtība ir 28 000 eiro, Linards Jegorovs ar spēku to izrāva viņam no rokām un metās bēgt.

Bēgli pamanīja kāds policijas detektīvs, kurš tobrīd pusdienoja tuvējā kafejnīcā. Likumsargs sekoja Jegorovam, līdz panāca viņu pilsētas parkā. Aizturot Jegorovu, pie viņa tika atrasti 14 saderināšanās gredzeni.

Tiesā tika pierādīta Linarda Jegorova vaina, un tiesnesis viņam piesprieda divu gadu cietumsodu, vienu gadu izciešot nosacīti. Spriedums stājies spēkā ar atpakaļejošu datumu, proti, no brīža, kopš Linards Jegorovs atrodas apcietinājumā.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu