Taivānā aizdegoties tūristu autobusam, gājuši bojā 26 cilvēki

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Taivānā otrdien aizdegās tūristu autobuss, kurā bija viesi no kontinentālās Ķīnas, un ugunsgrēkā gājuši bojā 26 cilvēki, ziņoja Taivānas mediji.

Autobuss aizdegās uz 2. nacionālās automaģistrāles Taojuaņas apriņķī uz dienvidiem no Taivānas galvaspilsētas Taipejas, vēstīja Taivānas oficiālā ziņu aģentūra «Central News Agency» un citi mediji.

Taivānas laikraksta «China Times» ziņu vietnē teikts, ka autobusā bijuši tūristi no Ķīnas Ļaoninas provinces, bet amatpersonas nav to apstiprinājušas. Laikraksts arī ziņoja, ka no degošā autobusa neviens nav izglābies.

«Central News Agency» ziņoja, ka autobuss ietriecies ceļmalas barjerā un aizdedzies, tomēr šo notikumu precīza secība vēl nav skaidra.

Taojuaņas ugunsdzēsības departamenta amatpersona Dzens Hao telefonsarunā sacīja, ka vēl tiek apkopots galīgais bojāgājušo un ievainoto skaits.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu