Tramps: esmu pārāk gudrs, lai piedalītos ikdienas informatīvajās sanāksmēs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV jaunievēlētais prezidents Donalds Tramps plaši kritizēts par to, ka regulāri atsakās piedalīties informatīvajās sanāksmēs, kurās tiek informēts par svarīgākajiem notikumiem pasaulē politiskajā, militārajā un izlūkošanas jomā un citos svarīgos jautājumos. Parasti šādā augstā amatā sanāksmes notiek katru dienu, taču Tramps intervijā izteicies, ka esot šādam grafikam pārāk gudrs un varot iztikt ar informēšanu par svarīgāko tikai vienu reizi nedēļā, raksta «Independent».

Jaunākie apkopotie dati liecina, ka kopš uzvaras ASV prezidenta vēlēšanās Tramps apmeklējis vidēji vienu informatīvo sanāksmi nedēļā un uz pārējām ierasties atteicies.

Intervijā «Fox News» Donalds Tramps paziņoja, ka ir pārāk gudrs, lai tiktu instruēts un informēts katru dienu.

«Es to [red. - informāciju] saņemu, kad man tā ir vajadzīga. Pirmkārt, tie ir ļoti labi cilvēki, kas man šīs instruktāžas sniedz. Un es viņiem vienmēr saku: ja kaut kas mainās, nekavējoties man zvaniet. Esmu pieejams minūtes laikā,» viņš teica.

«Es, piemēram, esmu gudrs cilvēks. Man nav jāsaka vienas un tās pašas lietas tajos pašos vārdos katru dienu turpmākos astoņus gadus. Tie varētu būt astoņi gadi. Man tas nav vajadzīgs,» Tramps turpināja.

Jaunievēlētais prezidents izteicās, ka varētu būt situācijas, kad viņam instruktāža nākotnē varētu būt nepieciešama biežāk, taču pagaidām viņš šīm sanāksmēm neredzot jēgu. «Man nav vajadzīgs, lai man katru dienu, katru rītu teiktu vienu un to pašu [par pasaulē un valstī notikušo]. Tas būtu kā: «Ser, nekas nav mainījies, atkārtosim to vēlreiz.» Man tas nav vajadzīgs.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu