Sieviete sava mirušā tēva foto ierauga uz cigarešu paciņas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kāda 42 gadus veca sieviete no Eseksas Anglijā piedzīvojusi nepatīkamu atklāsmi, kad ieraudzījusi uz cigarešu paciņas, kā pati apgalvo, sava slimnīcā mirstošā tēva fotogrāfiju.

Džodija Čārlza saka, ka ir «100% pārliecināta», ka vīrietis brīdinošajā fotogrāfijā ir viņas tēvs Deivids Ross, kurš nomira 2015. gadā, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Tiesa gan, ES Komisija un Basildonas Universitātes slimnīca, kur Ross atradās intensīvās terapijas nodaļā, apsūdzības noraida.

«Jebkāda līdzība ir vienkārši sakritība,» apgalvo Komisija. Savukārt slimnīca komentējusi, ka tās personāls nekad neuzņemtu šādu fotogrāfiju.

Brīdinošajā fotogrāfijā, kas vēstī par smēķēšanas kaitīgumu, redzams vīrietis bezsamaņā slimnīcas gultā elpojam caur caurulīti.

Ross nomira 66 gadu vecumā ar kaulu smadzeņu patoloģiju un limfomu. Viņš bija smēķētājs, taču tas nebija nāves iemesls. Viņš 10 mēnešus pavadīja slimnīcā, un Džodija uzskata, ka fotogrāfija uzņemta tieši tur.

«Mans smēķējošais draugs bija atnācis ciemos, bet mana 14 gadus vecā meita, ieraudzījusi iepakojumu, ieskrēja istabā un teica: «Skaties, tas ir vectētiņš!»»

ES Komisija to noliedz, taču «nevar atklāt informāciju par brīdinošajā fotogrāfijā redzamās personas identitāti».

Slimnīcas pārstāvis piebilda: «Ir tikai divi gadījumi, kad tiek uzņemtas pacientu fotogrāfijas, – komunikācijas nodaļai labdarības pasākumiem un tamlīdzīgām lietām, un medicīniskos nolūkos. Nevienā gadījumā fotogrāfijas netiek nodotas trešajām personām.»

Taču Džodija Čārlza ir pārliecināta, ka fotogrāfijā ir redzams viņas tēvs. «Ja tas nav viņš, es vēlos pierādījumus,» saka sieviete. «Ja viņi man tos nesagādās, es tiesāšos. Ir briesmīgi redzēt savu nesen mirušo tēvu uz cigarešu paciņas. Tas ir morāli nepareizi un sagādā nepatīkamu stresu visai ģimenei.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu