Ukrainā atrasti miruši Igaunijas pilsoņi

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdienas rītā viesnīcā Odesā miruši atrasti divi igauņu vīrieši, kuri uz Ukrainu bija devušies svinēt vecpuišu ballīti, vēsta portāls «Postimees». Tās laikā esot lietots gan alkohols, gan narkotikas, intervijā avīzei «Sakala» atklāja informācijas avots, kurš pazina mirušos.

(Papildināta ziņa.)

Igaunijas Ārlietu ministrija paziņojusi par divu Igaunijas pilsoņu nāvi Ukrainā. Portāls «Postimees» ziņo, ka trešais vīrietis no tās pašas draugu kompānijas gājis bojā Igaunijā, lecot no tramplīna.

Ceturtais vīrietis Ukrainā ievietots slimnīcā, taču nav sīkāku ziņu par viņa stāvokli.

Saskaņā ar «Postimees» rīcībā esošo informāciju, draugi Odesā svinējuši vecpuišu ballīti. Tajā piedalījušies 13 cilvēki. Naktī uz 14.jūliju draugi sociālajos tīklos paziņoja, ka lidošot no Tallinas uz Ukrainu. Svētdienā viņi rakstīja, kā izklaidējas Odesā.

Saskaņā ar «Postimees» rīcībā esošajām ziņām, Odesā vīrieši lietojuši gan alkoholu, gan narkotikas. Noticis incidents, par kuru ātrajai palīdzībai ziņoja igaunis, kurš bija noīrējis viesnīcas istabiņu ar abiem mirušajiem. Kad ātrā palīdzība ieradās notikuma vietā, divi vīrieši jau bija miruši, bet palīdzību izsaukušais igaunis smagā stāvoklī tika aizvests uz slimnīcu.

Policija neatklāj mirušo vārdus, taču medijos izskanējis, ka Ukrainā mirušie vīrieši dzimuši 1988. un 1989.gadā, savukārt slimnīcā nonācis 1973.gadā dzimis vīrietis. Igaunijā mirušais bija 26 gadus vecs.

Visi mirušie ir no Viljandi apriņķa Igaunijā.

Divi no trim mirušajiem bija tiesāti par narkotiku pārvadāšanu un tirgošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu