Viltīgs zaglis izraisa kautiņu (28)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdienas vakarā, mēģinot aizturēt zagli, cietis veikala apsargs. Par to informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieks Gints Ešenvalds.

Konfliktsituācija radusies veikalā "Elvi", Ganību ielā 69/71. Veikalā ienācis mazliet iereibis vīrietis. Viņš sācis ķemmēt plauktus, izvēlējies alus pudeles. Taču veikala darbiniece pamanījusi, ka vienu alus pudeli viņš ieslidina azotē.

Tajā brīdī veikalā uzturējies apsargs, kurš gan skaitās darbinieks šajā tirdzniecības vietā, taču tobrīd viņam bijusi brīvdiena, tāpēc mugurā nav bijis apsarga formastērpa. Tomēr veikala darbinieces viņu palūgušas iejaukties.

Kad aizdomīgais vīrietis norēķinājies par pirkumiem, apsargs gājis viņam klāt un pieprasījis uzrādīt to, ko tas noslēpis azotē. Taču viltīgais pircējs nav bijis ar pliku roku ņemams. Viņš pieprasījis apsargam uzrādīt apliecību un sertifikātu, nicīgi vaicājis, kas viņš tāds ir. Un, kad manījis, ka apsargs mierā neliksies, sācis ar dūrēm sist tam pa seju.

Pēc šāda notikumu pavērsiena izsaukta policija, kura 32 gadus veco vīrieti aizturējusi. Interesanti, ka nozagtās alus pudeles viņam azotē vairs nav bijis. Vīrietis acīmredzot, sajutis, ka viņa rosīšanās ir pamanīta, bija pamanījies pudeli atstāt tirdzniecības zālē pirms kases aparāta.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu