Pēc ballītes savās mājās meitene pamostas bez mobilā tālruņa (30)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien vakarā kāda meitene sarīkojusi ballīti savās mājās Imantā, bet, nākamajā rītā pamostoties, konstatējusi, ka viņai vairs nav mobilā tālruņa. Aizdomas kritušas uz vienu no viesiem, kurš aizgājis neatvadoties.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, svētdien vakarā uz ballīti mājās pie kādas meitenes Rīgā, Dammes ielā, pulcējās četri puiši. Pēc līksmošanās visi pieci aizmiga. Meitene pamodās un konstatēja, ka viens no viesiem ir pazudis, turklāt nav atrodams arī viņas mobilais tālrunis.

Meitene aizslēdza durvis, pamodināja trīs palikušos viesus un pārmeklēja viņus. Telefons netika atrasts, tāpēc cietusī vērsās policijā. Likumsargi drīz aizturēja ceturto puisi, kurš no ballītes bija aizgājis pirmais. Viņš policistiem atzinās, ka nav spējis turēties pretim kārdinājumam un paņēmis meitenes telefonu, tomēr pēc iziešanas no mājas nobijies no nepatikšanām un iemetis nozagto mantu krūmos.

Likumsargi kopā ar aizturēto devās uz notikuma vietu pie mājas un atrada krūmos izmesto mobilo tālruni, tomēr, neraugoties uz to, meitene nolēma savu apsūdzību neatsaukt, tāpēc pret puisi tika sākts kriminālprocess par zādzību, pastāstīja Sadovskis.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu