Privātmājas bēniņos atrod 6,47 kg marihuānas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Privātmājas bēniņos Jelgavas novadā policija uzgājusi 6,47 kilogramus marihuānas izžāvētā un sasmalcinātā veidā, TVNET informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Ieva Sietniece.

Pirms tam VP Jelgavā aizturēja 1988.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atsavināts viens iepakojums ar sevišķi bīstamu narkotisko vielu kanabisu (marihuānu) – 39, 903 grami izžāvētā sasmalcinātā veidā.

No privātmājas bēniņiem Jelgavas novadā tika izņemtas marihuānai līdzīgas augu daļas sasmalcinātā veidā un 141 narkotikas saturošs augs kaltētā veidā, ekspertīzē atzīts, ka izņemts 6,47 kg sevišķi bīstamas narkotiskas vielas - marihuānas.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta 1.daļas „Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizturētā saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu