Vīrietis, lai sevi nofilmētu, vizinās uz vilciena jumta. Beigas letālas (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīsdesmit gadu vecs puisis vizinājies uz elektrovilciena jumta un kļuvis par savas pārgalvīgās izklaides upuri.

Rīta agrumā dzelzceļa stacijā Tukums II uz elektrovilciena jumta atrasts 30 gadus veca puiša līķis. Viņa kreisā kāja karājusies pāri jumta malai, un tikai tāpēc vīrieša mirstīgās atliekas neaizbrauca vēl vienā reisā uz Rīgu. Līķis gan pamanīts, tikai rīta gaismai austot.

Pastāv versija, ka vīrietis to darījis, lai šo braucienu un sevi iemūžinātu mobilajā telefonā. Telefons, kā par brīnumu, nekur nebija nedz izkritis, nedz pazudis un atradās puisim līdzās. Viņa kabatās atrasti arī personu apliecinoši dokumenti un iepriekšējā vakarā Rīgā Zasulauka stacijā iegādāta biļete. Tātad ir skaidrs, ka viņš nav braucis par zaķi, kad gulēšana uz jumta būtu veids, kā izbēgt no konduktora. Arī versija, ka viņš nogrūsts no kāda tilta, šobrīd ir maz ticama. Lauztu kaulu vietā vienīgie miesas bojājumi, kas konstatēti, ir sejas un roku apdegumi.

Iepriekšējā vakarā pulksten 22.12 vīrietis bija nopircis biļeti Zasulauka stacijā un

ceļā uz Tukumu bija vizinājies uz elektrovilciena jumta, filmējot šo procesu savā mobilajā telefonā.

Telefona apskatē tika konstatēts šis videoieraksts, un attiecīgi ir viennozīmīgi skaidrs, ka viņš pats ir kāpis uz šā elektrovilciena jumta. Mediķi vīrietim konstatēja apdegumus no elektrības uz rokām, kājām un vaiga. Šobrīd norīkota medicīniskā ekspertīze, lai tiešām noskaidrotu nāves iemeslu, kā arī to, vai ir bijis lietots alkohols vai kādas citas apreibinošas vielas.
Ekspertīze par nāves cēloņiem gan šeit būs drīzāk formāla, jo ir skaidrs, ka, dabūjot vairāku tūkstošu voltu stipru strāvas triecienu, iznākums nevarēja būt cits.

Šis ir pirmais gadījums, kad vizināšanās uz vilciena jumta beidzas letāli,

atceroties darbā redzēto un piedzīvoto, saka Sandis Austrums. Arī Degpunktā arhīvos nekas tamlīdzīgs nav atrodams, taču 2011. gada aprīlī jums rādījām stāstu par vīrieti vārdā Māris, kurš arīdzan brauca uz elektrovilciena jumta Tukuma virzienā. 46 gadus vecā Māra izrādei uz pasažieru vilciena jumta toreiz sekoja desmitiem cilvēku. Arī Jūrmalas iedzīvotājs Dmitrijs, kurš bija klāt brīdī, kad elektrovilciens piestāja Dubultu stacijā un glābēji no transportlīdzekļa jumta centās nocelt iereibušo bezbiļetnieku. Jāpiebilst, ka vizināšanās uz vilciena nebija Māra vienīgais varoņdarbs. Viņš iepriekš ticis aizturēts par ālēšanos Kauguru kultūras namā, vicinoties ar cirvi, bet vēl nedaudz vēlāk apcietināts par sievas un viņas draudzenes slepkavību un šobrīd atrodas ieslodzījumā.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu