Asociācija: policijas darbinieki pārsvarā degvielas zagļus notver (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijas darbinieki lielākoties notver degvielas zagļus, kuri uzpilda degvielu un aizbrauc, par to nesamaksājot, aģentūrai BNS sacīja Latvijas Degvielas tirgotāju asociācijas priekšsēdētājs Mārtiņš Stirāns.

Policijā ik pa laikam vēršas degvielas tirgotāji saistībā ar zādzībām - persona uzpilda degvielu, taču aizbrauc nesamaksājot.

Viņš atgādināja, ka jau ilgāku laiku gandrīz visās degvielas uzpildes stacijās ir ieviesta sistēma, kur degvielu var uzpildīt un pēc tam samaksāt. Sistēmu, arī ņemot vērā gadījumus, kad tā tiek izmantota, lai nozagtu degvielu, nav plānots mainīts.

«Gribētu ticēt, ka mūsu sabiedrība ir attīstītāka,» norādot, ka Latvijas kaimiņvalstīs Austrumos par degvielu jāsamaksā pirms tās uzpildīšanas, teica Stirāns.

Stirāns arī akcentēja, ka praktiski visās degvielas uzpildes stacijās ir video novērošanas kameras, kas zagli palīdz daudz labāk atrast.

Viņš arī piebilda - lai arī ir gadījumi, kad cilvēki aizmirst par degvielu samaksāt, bet vēlāk atgriežas, lai to izdarītu, visticamāk, degvielas uzpildes stacijas darbinieki par notikušo jau ir paziņojuši policijai.

Asociācijai sīkākas informācijas par to, cik lielus zaudējumus šādi cilvēki nodara, nav.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu