Pusnaktī aplaupīts vīrietis vēršas pie patruļpolicijas darbiniekiem, kuri aiztur vainīgos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Likumsargi Rīgā aizturējuši personas, kuras aplaupījušas kādu vīrieti, pastāstīja Valsts policijā.

Pagājušajā naktī pie Valsts policijas patruļdienesta ekipāžas netālu no dzelzceļa stacijas Rīgā, vērsās kāds 1947. gadā dzimis vīrietis, kurš tikko bija aplaupīts. Policisti uzzināja, ka, pielietojot fizisku spēku, cietušajam tika atņemts naudas maks. Noskaidrojot aizdomās turamo personu pazīmes, policisti uzsāka viņu meklēšanu un turpat netālu pamanīja divus vīriešus.

Pārbaudes laikā pie viena no vīriešiem tika atrasts nolaupītais naudas maks. Abi aizdomās turamie – 1984. un 1989. gadā dzimušie vīrieši tika aizturēti un nogādāti Rīgas Latgales iecirknī. Tur policisti noskaidroja, ka viņi jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem un narkotisko vielu lietošanu.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā. Par šādu noziegumu likumā ir paredzēta atbildība - brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu