Kozlovskis: Imantas pedofils aizturēts

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Valsts.policija

Tā dēvētais Imantas pedofils aizturēts, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis. Viņš norādīja, ka šoreiz iekšlietu struktūrām ir pārliecība, ka aizturēts tiešām ir Imantas pedofils, nevis kāda cita persona.

Pirmdien Valsts policija rīkos preses konferenci, lai detalizētāk informētu par attiecīgās personas aizturēšanu.

Šodien plkst. 13 Valsts policija rīko preses konferenci, informēja policijas pārstāvis Dairis Anučins. Preses konferencē piedalīsies Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Jau ziņots, ka kopš 2014.gada pavasara policija izvērsa plašus pasākumus, lai notvertu personu, kas Imantas mikrorajonā seksuāli izmantoja mazgadīgas meitenes.

Meklē kopš 2014.gada pavasara

Tika meklēts jauns vīrietis, kurš tiek vainots par trīs smagiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm Imantas mikrorajonā, taču kopumā uz viņa sirdsapziņas varētu būt četri upuri, iepriekš lēsa policija. Iepriekšējais noziegums bija izdarīts 14.martā ap plkst.15, kad uzbrucējs iegrūda liftā divas mazgadīgas meitenes un veica netiklas darbības.

Pirms tam novērojis un izsekojis

Visus trīs noziegumus vienoja tas, ka tie pastrādāti dzīvojamajās mājās, kurās ir lifts. Tieši liftos vīrietis izdarījis savus noziegumus. Policija uzskata, ka vīrietis savus upurus izsekojis, pirms tam tos novērojot bērnu laukumos. Sākotnēji uzbrukumi veikti vakaros, bet pēdējais noziegums noticis jau dienas laikā, kad uz ielām ir daudz cilvēku.

Visi noziegumi tika pastrādāti Imantā, tostarp Zentenes un Dammes ielā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu