Piedzēries vīrietis komunālā dzīvokļa svešā istabā kails skatās TV bērnu klātbūtnē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedzēries vīrietis Rīgas centrā komunālajā dzīvoklī, atrodoties svešā istabā, bērnu klātbūtnē kails skatījies TV un atteicies telpu pamest, informēja Rīgas Pašvaldības policija.

Sestdien, 14.maijā, pašvaldības policisti saņēma informāciju, ka kādā dzīvoklī Krišjāņa Barona ielā atrodas nepiederoša kaila persona.

Ierodoties adresē, sastapts izsaucējs, kurš norādīja uz vienu no komunālā dzīvokļa istabām, kur gultā gulēja kails vīrietis un skatījās televizoru. Norādītajā istabā atradās arī divi nepilngadīgi bērni. Runājot ar vīrieti, noskaidrots, ka viņš dzīvo blakus istabā.

Persona kategoriski atteicās apģērbties un doties uz savu istabu. Pēc neilga laika ieradās dzīvoklī ieradās abu bērnu vecāki, kas bija aizgājuši uz veikalu. Par notikušo pieņemtas liecības un vīrietis aizturēts. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, noskaidrots, ka vīrietis ir 4,67 promiļu reibumā.

Personai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu