Jūrmalā par jauniegūtas paziņas nosišanu aizturēts 25 gadus vecs vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalā par sava paziņas nosišanu aizturēts 25 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts policijā.

Brīvdienās policisti no mediķiem saņēma informāciju, ka Slokas mikrorajonā uz ielas atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka 28.maija vakarā 1973.gadā dzimis vīrietis kopā ar jauniegūtu paziņu - 1991.gadā dzimušu vīrieti -, kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus.

Vecākais no vīriešiem it kā esot aizvainojis jaunāko, tādēļ 1991.gadā dzimušais vīrietis sadusmojies, nogāzis otru vīrieti zemē un ar kāju vairākas reizes sitis pa seju. Jaunais vīrietis no notikuma vietas aizbēdzis, bet cietušais no gūtajām traumām miris.

Likumsargi operatīvās meklēšanas pasākumu laikā noskaidroja aizdomās turamā vīrieša identitāti un pagājušajā svētdienā viņu aizturēja. Aizturētais atzina savu vainu noziegumā.

Šobrīd pret vīrieti sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu