Par pašapmierināšanos Vecāķu pludmalē aizturēts 61 gadu vecs igaunis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki par pašapmierināšanos Vecāķu pludmalē aizturējuši 61 gadu vecu igauni, TVNET uzzināja RPP.

Vakar, 24. jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Vecāķos, kur kāds vīrietis veica netiklas darbības. Ierodoties notikuma vietā, izsaucējas norādīja uz netālu esošo vīrieti, kurš esot apgūlies pludmalē netālu no viņām, izģērbies un sācis nodarboties ar savu seksuālo tieksmju apmierināšanu.

Sievietes kārtības sargiem parādīja bildi, kurā viņām bija izdevies fiksēt vīrieša neķītrās darbības. Vīrietis aizvests līdz operatīvajam transportlīdzeklim, kur noskaidrota viņa personība un konstatēts, ka viņš ir 61 gadu vecs Igaunijas pilsonis.

Vīrietis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots naudas sods 150 eiro apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu