Dīlerim konfiscē 52 gramus amfetamīna un 51 gramu metamfetamīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijā tika saņemta informācija, ka kāds vīrietis Jūrmalā tirgo narkotiskās vielas. Saistībā ar notikušo policija sāka kriminālprocesu. Likumsargi dīlerim konfiscējuši 52 gramus amfetamīna un 51 gramu metamfetamīna.

Ceturtdien, 20.oktobrī, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, tika noskaidrota 1956.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvieta. Rīgas reģiona Jūrmalas iecirkņa darbinieki veica kratīšanu vīrieša dzīvesvietā, kurā atrada un konfiscēja vairākus sainīšus ar baltu pulveri.

Veicot ekspertīzi, tika noskaidrots, ka sainīšos atrodas 52 grami amfetamīna un 51 grams metamfetamīna.

Saistībā ar notikušo likumsargi aizturēja minēto vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu apriti.

Sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu, ja tā izdarīta lielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu