«Gada cūcība» – meitene nokārto dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa noliktajos ziedos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādas jaunas sievietes izdarības pašā pilsētas centrā, šķiet, pat pretendē uz titulu «Gada cūcība»! Ko tad sastrādājusi jaunā meitene no Spānijas?

Pirms pāris dienām kāda jauna sieviete likusi šausmās ieplest acis pat pieredzējušiem videonovērošanas centra darbiniekiem. Savas dabiskās vajadzības «dāma» nokārtoja pie Brīvības pieminekļa saliktajos ziedos.

Šokējošo rīcību pamanījuši arī pāris garāmgājēji, kuri, iespējams, pat ko uzsaukuši jaunkundzei, jo viņa pieraušas kājās un cenšas nozust no notikuma vietas. Brīdī, kad sieviete jau devās pāri laukumiņam Raiņa bulvāra virzienā, kadrā parādījās vēl kāds vīrietis, kurš mērķtiecīgi devās pa pēdām sievietei, kā arī skrienošs likumsargs, kurš jau bija saņēmis ziņu par neredzēto cūcību.

Acīmredzot pārkāpēja tik tiešām spējusi pārliecināt kārtības sargus par to, ka viņa no sirds nožēlo izdarīto, jo čurāšana pie pieminekļa noliktajos ziedos jaunkundzei izmaksājusi vien 70 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu