Naktī uz 8. martu no ziedu veikala Ulbrokā nozagtas visas rozes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šorīt, 8. martā, Ulbrokas ziedu kioska darbinieki, ierodoties darbā, konstatēja, ka šajā tirdzniecības vietā ir notikusi ielaušanās. Pa nakti pagaidām nenoskaidroti ļaundari bija uzlauzuši kioska durvis un nozaguši visas rozes, kas bija piegādātas īpaši 8. martam. Pārējos ziedus ļaundari gan nebija ņēmuši.

Veikala darbinieki par notikušo paziņoja Valsts policijai. Notikuma vietā ieradās Salaspils iecirkņa policisti. Tika noskaidrots, ka nozagto rožu kopējā vērtība ir aptuveni 1600 eiro, taču patiesais zaudējuma apmērs vēl tiek precizēts. Jāpiemin, ka rožu cenas svārstījušās no 80 centiem līdz četriem eiro un nozagtas tās visas.

Jāpiemin, ka ziedu kioskā nav bijusi ierīkota signalizācija, tāpēc precīzs zādzības laiks pagaidām nav zināms.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas – par zādzību ar iekļūšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā varētu būt informācija, kas varētu palīdzēt šā nozieguma atklāšanā. Informēt policiju iespējams pa tālruni 67895239 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu