Pļavniekos pāris cigarešu dēļ aplaupa vīrieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Pagājušajā nedēļā, 23.martā, Pļavniekos tika aplaupīts vīrietis. Cietušajam kabatās bijuši vien pāris eiro, dokumenti un nepilna cigarešu paciņa.

Laupīšana notika pēc pulksten 21.00 - pie cietušā vīrieša no mugurpuses pielavījās ļaundaris, sagrāba cietušā vīrieša rokas un izvilka no kabatām visas mantas. Jāpiebilst, ka miesas bojājumi cietušajam nav nodarīti.

Cietušais Valsts policijai par notikušo paziņoja tikai vakar, jo sākumā bija cerējis ļaundari sameklēt pats. Viņam tas neizdevās, toties Ķengaraga iecirkņa policija iespējamo vainīgo atrada jau dažu stundu laikā pēc tam, kad cietušais par notikušo paziņoja. Jāpiebilst, ka nolaupītās mantas nav atgūtas.

Aizturētais 1980.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par sīkām zādzībām.

Pret aizturēto vīrieti ir sākts kriminālprocess par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja laupīšana saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu