Rīgas autoosta atsākusi darbību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Rīgas starptautiskā autoosta, kas šodien uz laiku tehnisku iemeslu dēļ bija slēgta, atsākusi darbību, informēja autoostā.

(Pievienotas pēdējās divas rindkopas.)

Autoosta uz laiku tika slēgta tehnisku iemeslu dēļ, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska.

Tāpat Prāgas ielā bija slēgta kustība privātajam transportam. Sabiedriskais transports Prāgas ielā gan drīkstēja kursēt.

Autoostas Loģistikas daļas vadītāja Elita Lukjanoviča aģentūrai LETA norādīja, ka laikā, kamēr autoosta bija slēgta, autobusi autoostas teritorijā ielaisti netika. «Visi autobusi pienāca un atgāja no krastmalas ārpus autoostas teritorijas. Autobusi nevarēja gaidīt, jo arī citās pieturās ir cilvēki, kas gaida,» viņa sacīja, piebilstot, ka autoostā pa skaļruņiem cilvēki aicināti iet un meklēt vajadzīgo maršrutu autobusu, tomēr tas ne visiem izdevies.

Pēc Lukjanovičas teiktā, tiem, kuri iegādājušies biļetes, bet neatrada attiecīgo autobusu, biļešu cena tiks pilnībā kompensēta.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu