Par LTV Ziņu dienesta vadītāju atkal sāk strādāt Gundars Rēders .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. novembrī par Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāju sāk strādāt kādreizējais Ziņu dienesta vadītājs, LTV administratīvais direktors Gundars Rēders.

LTV ģenerāldirektors Uldis Grava iepriekš stāstīja, ka Rēders kādu laiku, kamēr pabeigs savas ieceres, strādās arī kā administratīvais direktors. Tas varētu ilgt kādu mēnesi, bet pēc tam tiks lemts par jauno administratīvo direktoru. Vai jaunais direktors būs no LTV darbinieku vidus, vai arī tiks meklēts kandidāts "no ārpuses", Grava vēl nevarēja pateikt. Rēders dzimis 1972.gadā, beidzis Rīgas Tehnisko universitāti. 1995.gadā Rēders sācis strādāt LTV ziņu dienestā, 1999.gada martā iecelts par LTV Ziņu dienesta vadītāju. Ziņu dienestu Rēders vadīja līdz 2002.gada februārim, kad viņu iecēla par LTV ģenerāldirektora vietas izpildītāju pēc Rolanda Tjarves atbrīvošanas no amata. Pēc Gravas stāšanās amatā Rēders sāka vadīt LTV administratīvo daļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu