Telekompānijas LNT un TV5 atgriežas menedžmenta rokās (154)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kompāniju akcijas no pasaules mediju magnāta News Corporation ir iegādājies LNT menedžments - a/s "Neatkarīgie nacionālie mediji", kuras padomes priekšsēdētājs ir telekompānijas LNT dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Andrejs Ēķis.

LNT uzskata, ka pašreizējā krīze ir devusi vienreizēju iespēju vismaz vienu no galvenajiem medijiem Latvijā atgriezt nacionālo īpašnieku rokās. "LNT menedžments News Corporation izteica labāko piedāvājumu, kura viena no būtiskām sastāvdaļām bija turpināt īstenot vērtības, kas izkoptas, ilggadēji strādājot lielākā pasaules mediju koncerna ietvaros," norāda Andrejs Ēķis.

LNT kā vadošais televīzijas kanāls Latvijā turpinās veiksmīgi īstenoto stratēģiju, piedāvājot skatītājiem pašmāju produkciju un attīstīs krīzes apturēto multikanālu attīstības stratēģiju.

"Tas ir ārkārtīgi svarīgi - turpināt projektus, kuri ir saliedējuši Latvijas sabiedrību ap jaunām vērtībām, piemēram, tādus kā "Labestības diena", "Eņģeļi pār Latviju", "Dziedošās ģimenes" un daudzus citus," skaidro Andrejs Ēķis.

A/s "Neatkarīgie nacionālie mediji” plāno arī paplašināties Latvijas mediju tirgū.

News Corporation paziņojumā minēts, ka pārdošanas darījuma nosacījumi netiek atklāti.

Komentāri (154)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu