10 000 latu datorspēļu turnīram neparādoties RD budžetā (46)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Gomes

Kā sarunā ar TVNET apliecina RD deputāts Ģirts Valdis Kristovskis, Rīgas domes (RD) budžetā 10 000 latu lielais datorspēļu turnīra "Riga eSports Festival" finansējums nav bijis norādīts, tāpat par šo jautājumu neesot lemts arī finanšu komitejā.

"Zem Rīgas domes es šādu lēmumu neesmu redzējis," portālam TVNET atklāj RD deputāts un partijas "Pilsoniskā savienība" priekšsēdētājs.

"Domes budžetā šāda pozīcija nemaz nav bijusi atšifrēta un arī finanšu komitejā šis lēmums nav skatīts. Manā uztverē šāda rīcība šobrīd ir nepārdomāta. Ir jomas, kurās šī naudas ieguldīšana būtu daudz svarīgāka un lietderīgāka," uzskata Kristovskis.

Vakar TVNET jau ziņoja, ka Rīgas domes budžetā Baltijas kiberspēļu turnīram "Riga eSports Festival" pašvaldības budžetam atvēlēti 10 000 latu, kas tiks izlietoti organizatoriskajiem pasākumiem un balvu fondam. Tā mājaslapa vēsta, ka turnīrs norisināšoties ar Rīgas domes un personīgi ar Nila Ušakova atbalstu.

"Mēs esam viņiem sūtījuši atbalsta vēstules, un pats domes priekšsēdētājs uzskata, ka šādi pasākumi ir jāatbalsta," sarunā ar portālu TVNET sacīja Rīgas mēra pārstāve Anna Kononova. "Kā pašvaldība atbalstām ļoti plaša spektra pasākumus, tai skaitā arī sporta spēles un arī kiberspēļu turnīru, kas ir diezgan populārs."

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu