Ušakovs joprojām nav pamodies

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) joprojām atrodas miega zāļu iedarbībā un kopš svētdienas nav pamodies, portālam TVNET pastāstīja mēra preses sekretāre Anna Kononova.

Viņa veselības stāvoklis esot nopietns, taču stabils. Ušakovs joprojām saņemot intensīvo terapiju.

Viņam neļauj pamosties, jo miegs ir vajadzīgs, lai veiktu intensīvo terapiju.

Kononova apgalvoja, ka mēra veselības stāvoklis kopš vakardienas nav mainījies.

Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slimais Rīgas mērs elpojot pats, taču vienlaikus viņam palīdz ventilēt plaušas.

Sīkāku informāciju par mēra veselību un viņam veiktajām un plānotajām manipulācijām Kononova atteicās sniegt, neuzskatot, ka sabiedrībai par to būtu jāzina.

Viņa arī nevēlējās runāt par TVNET rīcībā esošo informāciju, ka Ušakovam, iespējams, ir smagi iekšējo orgānu bojājumi un būs vajadzīga aknu transplantācija.

Pēc skrējiena nokļūst slimnīcā

Portāls TVNET jau vēstīja, ka Ušakovs slimnīcā nokļuva pēc svētdienas piedalīšanās pusmaratonā, kad dažus desmitus metru pirms finiša Ušakovam kļuva slikti un viņš zaudēja samaņu. Sākumā viņš ārstējās Stradiņa slimnīcā Rīgā, taču pēc tam viņu pārveda uz Berlīnes klīniku.

Ušakova aknu bojājumi varētu būt saistīti ar skrējiena laikā piedzīvoto lielo šķidruma zudumu un lietotajiem enerģijas dzērieniem, kā arī karstumu. Iespējams, viņam bojātas arī nieres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu