Policiju pametis valsts galvenais cilvēku tirdzniecības apkarotājs Vaišļa (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijā amatu pametis ilggadējais Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes Cilvēku tirdzniecības un sutenerisma nodaļas priekšnieks Artūrs Vaišļa.

Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse teica, ka Vaišļa jūnijā no policijas aizgājis pēc paša vēlēšanās izdienas pensijā, bet viņa vietā iecelts Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1.biroja 4.nodaļas priekšnieks Armands Lubarts. Šī nodaļa izmeklē pret bērniem vērstus dzimumnoziegumus.

Lubarts savus jaunos amata pienākumus sāks pildīt no 2.jūlija.

1970.gadā dzimušais pulkvežleitnants Vaišļa policijā sāka strādāt 1996.gadā, kad ieņēma Policijas departamenta Imigrācijas policijas pārvaldes Kriminālpolicijas policijas nodaļas inspektora amatu.

1999.gadā viņu iecēla Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Tikumības policijas nodaļas priekšnieka amatā.

Viņš daudzas reizes pārstāvējis Valsts policijas viedokli jautājumos par prostitūcijas un sutenerisma apkarošanu. Tieši viņa vadītā nodaļa ir galvenā struktūrvienība policijā, kas nodarbojas ar cilvēku tirdzniecības un sutenerisma apkarošanu.

Par priekšzīmīgu dienestu Vaišļa ir apbalvots 31 reizi.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu