Trīs cilvēkiem sniegta palīdzība ar karstuma radīti veselības traucējumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki snieguši palīdzību trim cilvēkiem ar veselības traucējumiem, kurus radījusi paaugstinātā gaisa temperatūra.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja NMPD sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Bukša, mediķi Rīgā saņēmuši izsaukumu pie kāda divus gadus veca bērna, kuram pēc ilgstošas atrašanās saulē palicis slikti.

Savukārt Pierīgā kāds 28 gadus vecs vīrietis ilgstoši sauļojies atklātā saulē un dzēris alu. Mediķi vīrieti nogādājuši slimnīcā ar pārkaršanu un alkohola reibumu. Savukārt Latgalē slimnīcā ar pārkaršanu un asinsspiediena problēmām nogādāts kāds 34 gadus vecs vīrietis.

Vidzemē 28 gadus vecs vīrietis devies peldēt. Neilgi pēc došanās ūdenī apkārtējie iedzīvotāji ievērojuši, ka vīrietim ir sākušies krampji. Iedzīvotāji vīrieti no ūdens izvilkuši un snieguši pirmo medicīnisko palīdzību. Mediķi vīrieti nogādājuši slimnīcā ar stāvokli pēc slīkšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu