Būvvaldes lēmuma dēļ «Akvalande» apturējusi darbību (11)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Saistībā ar Rīgas pilsētas būvvaldes lēmumu apturēta ūdens atrakciju parka «Akvalande» Rīgā, Mūkusalas ielā 45, darbība, apstiprina «Akvalandi» pārvaldošā uzņēmuma SIA «GloBaltija» pārstāvji.

Ūdens atrakciju parka pakalpojuma sniedzēja paziņojumā sociālajā vietnē «Twitter» un «Akvalandes» mājaslapā vēstīts, ka «Akvalande» darbu atsāks pēc būvvaldes atļaujas saņemšanas, prognozējot, ka tas varētu notikt pēc nedēļas, 10.novembrī.

Aģentūrai LETA patlaban nav izdevies sazināties ar «GloBaltija» īpašnieku, lai sīkāk noskaidrotu «Akvalandes» īpašnieka tālāko rīcību.

Kā ziņots, Rīgas pilsētas būvvalde uzdevusi pārtraukt «Akvalandes» ekspluatāciju nesošo konstrukciju korozijas un citu būtisku bojājumu dēļ līdz apsekošanas eksperta tehniskā atzinuma saņemšanai.

Būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs mikrobloga vietnē «Twitter» paziņoja, ka pirmdien, 3.novembrī, atpūtas kompleksa īpašniekiem jāierodas būvvaldē, kur tiks noformēts dokumentēts atzinums par «Akvalandes» ekspluatācijas pārtraukšanu.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «GloBaltija» pērn divkāršoja apgrozījumu, sasniedzot 237 830 eiro, 2012.gadā uzņēmums apgrozīja 116 951 eiro. Pērn uzņēmuma peļņa bija 2413 eiro, bet 2012.gadā uzņēmums cieta zaudējumus 14 157 eiro apmērā.

SIA «GloBaltija» dibināta 2007.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 116 675 eiro. «GloBaltijas» vienīgais īpašnieks ir Juris Nazarenko.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu