Latgalē no ezera izvelk automašīnu ar mirušu cilvēku tās salonā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Vakar no rīta glābēji Krāslavas novada Kombuļu pagastā no Drīdzu ezera izvilka automašīnu ar mirušu cilvēku tās salonā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Glābējiem tika ziņots, ka automašīna atrodas apmēram 20 metrus no krasta un pastāv aizdomas, ka tajā varētu atrasties noslīcis cilvēks. Glābēji ar vinčas palīdzību automašīnu no ūdens izvilka un atrada tajā apmēram 40 gadus vecu mirušu vīrieti. Notikuša apstākļus skaidros Valsts policija.

Līdztekus vakar glābēji steidzās palīgā nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem - Carnikavā atbrīvots dzīvojamās mājas pagraba restēs iesprūdis kaķis, bet Rīgā kaķis nocelts no divstāvu dzīvojamās mājas jumta, Juglas ezerā atbrīvots virvē sapinies gulbis un no kāda bērnudārza teritorijā noķerts no ligzdas izkritis kaijas mazulis, kas palaists brīvībā tālāk no bērnudārza teritorijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu