«Rakstnieku poliklīnikai» bažas par izlikšanu no telpām Rīgas centrā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

SIA «Rakstnieku poliklīnika» maija beigās beidzas telpu īres līgums ar VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) par telpām Raiņa bulvārī 27, un uzņēmums bažījas par līguma nepagarināšanu, šorīt LTV «Rīta panorāma» sacīja «Rakstnieku poliklīnikas» vadītāja Baiba Rozanova.

«VNĪ nenorāda ne uz vienu mūsu pārkāpumu, tādēļ nav skaidrs, kāpēc tiek meklēti iemesli nepagarināt īres līgumu. Līdz šim nav bijis nekāda pamatojuma izlikt mūs no telpām,» sacīja Rozanova.

Poliklīnikas vadītāja apgalvoja, ka grūtības ar īres līguma pagarināšanu poliklīnikai ir jau kopš 2001.gada - ik pēc pieciem gadiem.

«Rakstnieku poliklīnikai» ir bijušas tikšanās ar VNĪ vadību, arī Veselības ministrija ir vērsusies VNĪ, taču nekāda atbilde nav saņemta. Vakar «Rakstnieku poliklīnika» nosūtījusi vēstuli Finanšu ministrijai ar lūgumu atrisināt šo jautājumu.

«Rakstnieku poliklīnikas» īpašnieki ir Rozanova (33,12%), Daumants Lūsis (28,74%), Līga Reisone (11,86%), Latvijas Rakstnieku savienība (10,18%), SIA «Veselības centrs 4» (9,66%) un SIA «Latvijas Universitātes optometrijas centrs» (6,44%).

Pērn «Rakstnieku poliklīnika» strādāja ar 372 572 eiro apgrozījumu un cieta 7306 eiro zaudējumus, liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu