Jūrā pie Jūrkalnes pazudušie vīrieši laivā bijuši bez glābšanas vestēm un nav pratuši peldēt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Abi vīrieši, kuri vakar, apgāžoties laivai, pazuduši jūrā pie Jūrkalnes, laivā ir bijuši bez glābšanas vestēm un nav pratuši peldēt, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Madara Šeršņova.

Laivā atradušies trīs vīrieši. Kad laiva sasvērusies un tajā esošie cilvēki iekrituši ūdenī, viens no vīriešiem, kurš pratis peldēt, izkļuvis krastā. Nevienam no vīriešiem nebija glābšanas vestes, un divi vīrieši, kuru meklēšana vēl turpinās, nav pratuši peldēt. Negadījums noticis aptuveni 300 metrus no krasta.

Jau ziņots, ka vakar ap plkst.19 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma informāciju, ka Jūrkalnē jūrā ir apgāzusies laiva ar cilvēkiem. Informācija par notikušo nekavējoties tika nodota arī Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centram.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka viens vīrietis jau atrodas krastā un saņem mediķu aprūpi. Saskaņā ar cietušā teikto jūrā apgāzās laiva un viņš spēja izkļūt krastā, bet vēl divi vīrieši palika pie laivas. Ugunsdzēsēji-glābēji devās ar laivu jūrā un ieraudzīja apgāzušos laivu. Pārmeklējot teritoriju ap laivu, cilvēki netika atrasti.

Krasta apsardzes dienests aģentūru LETA informēja, ka cilvēku meklēšanā tika iesaistīti divi kuģi. Pusnaktī operācija tika pārtraukta, un cilvēki netika atrasti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu