NEPLP veic izmaiņas LTV, LR un komercmediju revīzijas komisiju sastāvos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien sēdē apstiprināja grozījumus sabiedrisko plašsaziņas līdzekļu - Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio (LR) revīzijas komisiju, kā arī komercmediju revīzijas komisijas sastāvā, tajās iekļaujot NEPLP Stratēģiskās attīstības un uzraudzības departamenta vadītāju Uldi Lielpēteri, informēja padomē.

NEPLP priekšsēdētāja Dace Ķezbere aģentūrai LETA sacīja, ka Lielpēteris komisijās ieņems bijušā padomes sekretariāta vadītāja Andra Ķēniņa vietu. «Lielpēteris padomē sācis strādāt no 14.marta. (..) Tā kā Ķēniņs padomē par sekretariāta vadītāju vairs nestrādā, tad viņa vietā iekļāvām Lielpēteri,» viņa teica.

Jau ziņots, ka šogad februārī NEPLP apstiprināja LTV, LR un komercmediju revīzijas komisiju sastāvus.

Par LTV revīzijas komisijas priekšsēdētāju apstiprināta NEPLP locekle Ieva Beitika. Komisijā strādā arī Ķezbere un padomes sekretariāta pārstāvji.

Par LR revīzijas komisijas priekšsēdētāju apstiprināts NEPLP priekšsēdētājas vietnieks Ivars Āboliņš un komisijā strādā arī NEPLP locekļi Patriks Grīva un Gunta Līdaka, kā arī padomes sekretariāta pārstāvji.

Tāpat NEPLP apstiprināja revīzijas komisijas sastāvu komerciālajiem elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem nodotā sabiedriskā pasūtījuma daļas izvērtēšanai. Par komisijas priekšsēdētāju apstiprināta Līdaka. Komisijā strādā arī Beitika un Grīva, kā arī padomes sekretariāta pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu